Bouwgronden te koop zonder bouwverplichting!

 

Bouwgronden in een groene zone zijn schaars tegenwoordig. Immogroup Gent heeft momenteel een aantal heel interessante bouwpercelen in het Meetjesland en het Oudenaardse in zijn beheer: onder andere in Aalter, Maldegem, Zomergem, Herzele en Wortegem-Petegem hebben we een aantal bouwpercelen ter beschikking tussen 800 en 1.000m2 en dit hoofdzakelijk zonder bouwverplichting!

 

Kijk eens op deze link  (aanbod op Immoweb) of bel vrijblijvend voor alle info naar 09/223 57 19.

 

Immo kopen en verkopen in de regio Gent - Meetjesland.

 

Immogroup Gent, partner van Immoweb, heeft reeds 20 jaar ervaring in het aankopen en verkopen van gronden, bouwpercelen en verkavelingsgronden. Momenteel is dit vooral in de regio Meetjesland (Aalter, Maldegem, Zomergem) en Wortegem-Petegem. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u kwalitatieve gronden en bijhorende informatie verstrekken.

Maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Eenmaal als u uw droomhuis hebt gevonden wilt u beginnen aan de inrichting van uw interieur. U kan beroep doen op een binnenhuisarchitect die u zal begeleiden tijdens de zoektocht. Wat doet een binnenhuisarchitect zoal: door te praten over uw wensen, krijgt u een voorontwerp en een verbouwingsplan te zien.

Vandaag wordt er veel aandacht besteed aan het energiezuinig bouwen en de energienormen.
In Vlaanderen zijn er strengere energienormen van kracht voor nieuwe bouwwerken of grote renovatiewerken. De minimale eisen, ook EPB-eisen genoemd, hebben betrekking op thermische isolatie, energieprestatie en het binnenklimaat van gebouwen.

U ziet dat Immogroup Gent-Immoweb veel meer te bieden heeft dan enkel een aanbod van (vakantie)huizen, appartementen en bouwgronden. Kom gerust een kijkje nemen op onze website.